G-KRAFT

Udlejning af kontorlokaler ved skov og vand

G-KRAFT er en unik lokalitet: Dit kontor i det imødekommende kontormiljø ligger ved skov og vand, men stadig behageligt tæt på byen. Dette kontorfællesskab har det bedste fra begge verdener – ro og plads til fordybelse og samtidig optimale rammer og velfungerende infrastruktur til vækst og udvikling. De smukke omgivelser bakkes op af en professionel erhvervspark med fine faciliteter. Her får du flotte kontorer, du selv kan møblere og indrette, adgang til professionelle mødelokaler samt mulighed for kantineordning.
Søger du andre kontorlokaler eller blot et lille kontor til leje skal du se her.

G-KRAFT er en del af Ferskvandscenteret, som har fokus på at lave perfekte rammer for virksomheder. AQUA Akvarium og Dyrepark, som altid summer af aktiviteter for alle, er også en del af Ferskvandscenteret. Omgivelserne indbyder til at afvikle møder i utraditionelle rammer og kalder nærmest på en udbytterig “walk’n’talk”.

G-KRAFT konceptet er mere end bare et kontor. Vi tilbyder en stærk netværkskultur og ambitiøse ”kollegaer” i form af andre iværksættere. Inspiration, vidensdeling og sparring fra ligestillede iværksættere samt konsulenternes bidrag bliver i mange sammenhænge springbrættet for din virksomheds vækst og udvikling. Kom og oplev byens mest indbydende kontormiljø!

Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du vil vide mere om G-KRAFT

Skal dette være dine nye kolleger?

Få mere information / Book gratis fremvisning

G-KRAFT har alt hvad et moderne kontor skal have – udover det får du:

Facilitering af netværkskultur

Eksponering

Ugentlige morgenmøder